Navigator of the Seas Cruise Review to Europe - Mediterranean

Contributor Level: Purser

Experience
4-6 cruises

Review
1

Helpful Vote
1

3 out of 5

mooi schip, minder service, minder eten

Sail Date: September 01, 2013

Reviewed: 3 years ago

Traveled As: Couple

Room Type: Balcony

Dit was onze 4e cruise, eerder hebben we in het caribisch gebied gecruised. Dit keer wilden we iets anders. Het schip was zeer zeker erg mooi. Maar de service en het eten waren zeker veel minder. Je had het idee in een all-inclusieve hotel te zijn. Behalve dan dat het niet was. Drankjes waren zeer zeker erg duur. De service in de kamer waren ook gewoon minder dan andere keren. En het eten is zeer zeker op bezuinigd. Het was meestal gewoon niet lekker. Veel vet aan het vlees, en je moest opschieten van de serveerster anders werdt ze boos. Ook het personeel van de guest-balie, wilden niet echt meewerken aan een probleem die zei hadden gemaakt. Er werdt mij verzocht om als ik thuis was maar contact op te nemen met het boekingskantoor. Verder is het rookbeleid veranderd, erg jammer. Want je boekt een balkon-kamer op op je balkon te kunnen roken. Nu waren er heel veel mensen boven-onder-en naast ons die toch gingen roken en hun peuk in het water gooiden. Dit is volgens mij niet de bedoeling. Dus hef in ieder geval het rookverbod weer op. Ook bij het zwembad. Op eerdere schepen mocht je aan de ene kant niet, en aan de andere kant wel roken, geen probleem lijkt me, want we zitten ook nog eens allemaal in de buitenlucht. Als deze richtlijnen, dus minder service, minder eten, dure drankjes en het rookbeleid niet worden veranderd, zullen zeker minder cruises worden gemaakt. Ik heb natuurlijk met meerdere vakantiemensen gepraat. En ze vonden dit inderdaad allemaal het zelfde.
Ship Quality
erg mooi
Food and Dining
eten was slecht
Cabin / Stateroom
keurig
Service and Staff
service kan veel beter
Entertainment
gewoon een leuke danszaal maken
Children's Programs
geen commentaar
Onboard Activities
te veel
Destinations and Excursions
sicilie was niet leuk, ook athene was zeker minder
Civitavecchia (Rome), Italy
Messina, Sicily
alles gesloten, geen vriendelijke bevolking
Piraeus (Athens), Greece
weinig te zien
Kusadasi (Ephesus), Turkey
erg gezellig, erg leuk
Souda (Chania), Crete
erg mooi, erg gezellig


Was this review helpful? 1

Be the first to comment


Leave a Comment

Remember: Be polite and respectful. Our diverse community is home to members with different opinions and a broad range of cruise experiences.

Anonymous
*Cruiseline.com is not a booking agent or travel agency, and does not charge any service fees to users of our site. Our partners (travel agencies and cruise lines) provide prices, which we list for our users' convenience. Cruiseline.com does not guarantee any specific rates or prices. While prices are updated daily, please check with the booking site for the exact amount. Cruiseline.com is not responsible for content on external web sites.

Back to Top